chisanmihai
285 poze   31957 vizite

ADEVARUL ABSOLUT

ACESTA ESTE GASIT IN BIBLIE.....SI ASTEAPTA SA-L GASESTI SI SA TE IMPACI CU EL..........EVANGHELIA DUPA IOAN...CAP I VERS 1..LA INCEPUT ERA CUVANTUL,SI CUVANTUL ERA CU DUMNEZEU,SI CUVANTUL ERA DUMNEZEU...VER,.2 EL ERA LA INCEPUT CU DUMNEZEU,,VERS 3..Toate lucrurile au fost facute prin EL...si nimic din ce a fost facut,n-a fost facut fara EL.,,,vers 4 In EL era viatza,si viatza era lumina oamenilor. vers 5 Lumina lumineaza in intuneric,si intunericul n-a biruit-o.,,vers 6..A venit un om trimis de DUMNEZEU:numele lui era Ioan..vers 7 El a venit ca martor,ca sa marturiseasca despre LUMINA,pentru ca totzi sa creada prin el..vers 8..Nu era el LUMMINA,ci el a venit ca sa marturiseasca despre LUMINA.vers 9 LUMINA aceasta este adevarata LUMINA,care lumineaza pe orice om,venind in lume. vers 10 EL era in lume,si lumea a fost facuta pein EL,dar lumea nu L-a cunoscut. vers 11 A venit la ai SAI ,si ai SAi nu L_au primit..vers 12 Dar tuturor celor ce L-au primit,adica celorce cred in NUMELE LUI,le-a dat dreptulsa se faca copii ai lui DUMNEZEU< vers 13 nascutzi nu din sange,nici din voia firii lor,nici din voia vreunui om,ci din DUMNEZEU.vers..14 Si CUVANTUL S-a facut trup,si a locuit printre noi,plin de har,si de adevar.Si noi am primit slava LUI,o slava tocmai ca slava singurului nascut din TATAL. vers 15 Ioan a marturisit despre EL,cand a srigat:"EL este ACELA despre care ziceam eu:"Celce vine dupa mine,este inaintea mea,pentru ca era inainte de mine.""vers 16 Si noi totzi am primit din plinatatea LUI,si HAR dupa HAR;vers 17 caci Legea a fost data prin Moise,dar harul si adevarul au venit prin IISUS CHRISTOS. vers 18 Nimeni n-a vazut vreodata pe DUMNEZEU"singurul LUI FIU ,care este in sanul TATALUI,ACELA L-a facut cunoscut..:(IISUS CHRISTOS).


CEVA DE CE AI NEVOIE
Descriere album: evanghelia dupa ioan cap3 versetul 16 FIINDCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA,CA A DAT PE SINGURUL LUI FIU,PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL,SA NU PIARA CI SA AIBA VIATZA VESNICA....A DOUA EPISTOLA CATRE TIMOTEI CAPITOLUL 3 VERSETELE.15 .....din pruncie cunosti Sfintele Scripturi,care pot sa-ti dea intelepciunea careduce la mantuire,prin credintza in HRISTOS ISUS. vers 16 TOATA SCRIPTURA ESTE INSUFLATA DE DUMNEZEU SI DE FOLOS CA SA INVETZE,SA MUSTRE,SA INDREPTE,SA DEA INTELEPCIUNE IN NEPRIHANIRE, vers 17 pentru ca omul lui DUMNEZEU sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna..............
ingeras&porumbel..alb
ingeras&porumbel..alb
doveFlying
doveFlying


Comentarii album • 13
carunculatiscurti 12 decembrie 2016  
Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti amin
Raportează
TAVoctav 28 decembrie 2014  
Dumnezeu sa va binecuvinteze !!pe voi si pe copii vistri
Raportează
chisanmihai 29 decembrie 2014  
Multumesc la fel si pe dv.
Raportează
bporumbeitippler 7 februarie 2014  
Domnul Isus sa va binecuvanteze viata si familia!
Raportează
MarianStoicheci 10 septembrie 2013  
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu Har si sa va ajute sa ramaneti in Domnul Isus.
Raportează
sebastian06 25 iulie 2013  
SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI.
Raportează
anonim
iusan 8 noiembrie 2012  
doamne ajuta
Raportează
anonim
cristian 4 martie 2012  
fff frumos!!!!un inceput cu D_zeu e cel mai bine
Raportează
chisanmihai 27 ianuarie 2010  
"DE ATUNCI INCOLO,IISUS A INCEPUT SA PROPOVADUIASCA,SI SA ZICA:""POCAITI-VA,CACI IMPARATIA CERURILOR ESTE APROAPE"".".BILIA.NOUL TESTAMENT ,EVANGHELIA DUPA MATEI.
Raportează
chisanmihai 27 ianuarie 2010  
un singur sfat dau...sa ne POCAIM..asta e de facut..POCAINTA=cainta fata de pacatele facute...dorinta de a renunta la ele si trairea vietii langa DUMNEZEU..avand o relatie PERSONALA prin MANTUITORUL nostru IISUS CHRISTOS.asta e si porunca LUI...tot in biblie sta scris.
Raportează
chisanmihai 27 ianuarie 2010  
biblia e mai simpla...decat crezi.domnu IISUS spune...veniti la mine,voi toti truditi si impovarati si luati jugul meu..ca e usor si bun...asta e adevarata CREDINTA..a crede in DUMNEZEU IN IISUS SI IN DUHUL SFANT si al onora cu viata ta..
Raportează
chisanmihai 27 ianuarie 2010  
Iisus a ziz.pe cel ce vine la mine nu-l voi izgoni......nu a spus.pe cel ce vine la biserica ortodoxa nu-l voi izgoni..iar pe cel ce vine la biserica penticostala il bag in iad....
Raportează
viorel46 19 martie 2015  
AMIN!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.